Boek: Social Media & NGO’s – help jij mee?

Er is al van alles geschreven over Social Media, maar een goed boek over de inzet van Social Media door goede doelen, ben ik nog niet tegen gekomen. En wat doe je dan? Dan schrijf je ‘m zelf!

Ik heb bij verschillende NGO’s het gebruik van social media op de kaart gezet. Ik wil nu graag een boek uitgeven over NGO’s & Social Media: hoe zet je social media in om je doelen te bereiken? Hoe houd je contact met achterban en financiers? En hoe vergroot je het draagvlak voor je werk? Dit alles aangevuld met training, gratis tips & video’s.

Wil je graag dat dit boek er komt? Help me dan door hier te klikken, Staples te liken en vervolgens op mijn idee te stemmen. Bij genoeg stemmen win ik een mediapakket t.w.v. 2500 euro voor dit plan en win ik misschien zelfs de hoofdprijs: een mediapakket t.w.v. 12.500 euro (Let op: je kunt Staples later weer unliken!)

Uiteraard vind ik het ook heel fijn als je mee wilt denken over de inhoud van dit boek. Heb je goede ideeën of suggesties? Deel ze hieronder in de comments of mail me op info@welmoedverhagen.nl!

Reacties

reacties

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *